Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Mastná pleť

Bojuji s mastnou pletí.+černé tečky hlavně na nose.. po ošetření přípravkem je již za pom. krátkou dobu znát mastnota..co na to?napadlo mě zda negativní účinky na pleť nemůže mít třeba zvýšená konzumace mléka, mléčných výrobků, pečiva atd..děkuji.

Odpovědi na otázku

ted koupite takový kartáček na čištění pleti
Kup si nieva to na cierne bodky a urob si doma vlastnu kuru napar sa nad horucou vodou z harmančeku a potom si pleť dezinfikuj alkoholm nakoniec si natri ten vyrobok nechaj posobit kuru zopakuj 5-7 x do tyzdna .
používám ředěnou propolisovou tinkturu
pomůže pravidelné čištění a kosmetika v lékárně
Tak to znám, já používám pleťovou vodu a mléko astrid
Masky čistia len vrchnú tukovú vrstvu pokožky, takže nemôžete očakávať, že vás natrvalo zbavia mastnej pleti.Horúca voda lepšie rozpúšťa tuk ako studená. Umývajte si teda tvár veľmi teplou vodou.
Hygiena a čistit.
ahoj, může to být hormonální nerovnováha, ale prostě i jen typ pleti a používání nevhodné kosmetiky. jestli chceš, napiš mi na olkol13@seznam.cz, zabývám se poradenstvím k péči o pleť, je to individuální záležitost
Na mastnou pleť se dají koupit různé krémy a masti...taky častější hygiena, potom trochu citronu do vody a potírat vatičkou čelo, tváře, bradu, a pozor na oči ..
určitě o dost zvýšená hygiena,,mytí jen studenou vodou, komedony odborně vytlačit a ošetřit.používat vody s alkoholem,
Je dobré si pleť často čistit. Koupit si v lékárně přímo nějaké přípravky.Ochotně vám poradí.
černé tečky bych vytlačila a vydezinfikovala
používám matující makeup a čistící alkoholové ubrousky Garnier na problematickou pleť
dostatek spanku, odpocinku, zdrava vyvazena strava a pravidelne navsteva u kosmeticky zarucene pomuzou ke krasne pleti.
Pravidelné ošetření (hluboké čištění) u kosmetičky ;)
Ucpané póry se obvykle dělají po tučném jídle. Je tedy dobré používat krémy přímo na zamaštění, či na černé tečky.
Na mastnou pleť je potřeba dodržovat pitný režim a používat hydratační krémy, pleť se obvykle mastí když je dehydratovaná.
Pleti prospívá starý osvědčený nápoj krásy: každé ráno na lačný žaludek vypijte sklenici odstáté vody se šťávou z půlky citronu. Po týdnu se vylepší i nečistá pleť. Jinak se může použít i jablečný ocet. Lžíce se rozmíchá ve sklenici vody, také každé ráno na lačno. Tento roztok lze i použít jako výborná pleťová voda pro mastnou pleť s rozšířenými póry
u mastné pleti je obzvláště důležité pravidelné čištění přípravky, které nepodněcují mazové žlázy ke zvýšené tvorbě mazu a nezanášejí póry (nejsou komedogenní)
Tvorbu kožního mazu brzdí vitamín A. Zkus do jídelníčku zařadit pokrmy bohaté na karoten - mrkev, brokolici, chřest, fazolky, hrách, melouny, avokádo, papáju, broskve, meruňky..
Skvělá je měsíčková mast
Skvělá je měsíčková mast