Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Popraskané ruce

Vždy přes léto si umývám ruce v kuchini a je to vždy jarem pak na zimu mi ruce popraskají a někdy až do krve nevíte někdo nějákou radu.

Odpovědi na otázku

taky mám problémy se suchou až popraskanou kůží na rukách. Doporučuji tenhle krém http://www.lekarna.cz/weleda-mandlovy-krem-na-citlivou-pokozku-rukou-50ml/
Mazat mastnějším krémem
pořád mazat. klidně každých 20 minut. Stačí indulona
Zkuste mastičku Infadolan.
než nejdražžší výrobky zkus ruce potírat citronem jako lokty a paty. po pár min. opláchni a natři vepřovým sádlem. je dobré na noc silnou vrstvu a vlézt do bavlněných rukavic..ručičky jak miminko
hodně promazávat. stačí i obyčejná indulona
Saténové ruce nejsou levné (1180kč), ale pomohou-znám číšnice, tesaře, zahradnice... Co jim nic jiného nepomohlo... Když Vám nic nepomůže, tahle sada to jistí:-)))
Při mytí nádobí používejte rukavice. A po každém mytí rukou je třeba používat krém. Musíte vyzkoušet vícero a najít ten, co vám bude vyhovovat.
ruce se nemají mýt jarem, ale když tak mýdlem, a pokud máte suché ruce stačí jakýkoliv krém na ruce může být i obyčejný, jinak z dražších krémů, zkuste třeba Kamil s 12-nácti hodinovým účinkem to je jeden z kvalitních krémů
to radši zkusím ty levnější a kvalitnější jary
Sadu Saténové ruce od Mary Kay stojí 1300,-Kč, za výrobky, které jsem Vám doporučila zaplatíte 50,-Kč.
Nejlíp pomůže Neutrogena nebo obyčejná lékařská vazelína...
a nevíte asi kolik taková sada stojí?
Používat kvalitní jary, třeba Pur s trea tee, pak namazat krémem na ruce, např. omlazujícím kaviárovým krémem na ruce od Dermacolu.
Doporučuji sadu Saténové ruce od Mary Kay
mám předepsaný krém od doktorky,ale nepomáhá
Mazat ruce krémem