Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Krém proti vráskám Lirene 30+

Je mi 19 a objevily se mi první mimické vrásky, chci jestli můžu preventivně používat krém proti vráskám Lirene 30+ (používám ho na noc spolu s nočním regeneračním, taky Lirene). Děkuji

Odpovědi na otázku

Dobrý den, uvedený krém neznám, ani typ vaší pleti. Vím jen, že se nedoporučuje používat krémy pro starší pleť než je váš aktuální věk. Domnívám se, že ve vašem věku je prioritou dobrá výživa (i pleti) a její dobrá hydratace než protivráskové složky krémů. Ale je možné že váš biologický věk je vyšší než kalendářní a vaše pleť takový krém potřebuje.